Προκαταρκτικό σχέδιο – Stone House

Διώροφη βίλλα 135τ.μ.
Βίλα

Περιγραφή

Τοποθεσία:
Ο σχεδιασμός αυτής της οικίας έχει γίνει έτσι ώστε το σπίτι να είναι μέρος του συνόλου της φύσης όπου βρίσκεται, με γήινα χρώματα και υλικά παρμένα από την φύση του ίδιου του νησιού. Η ανέγερση της βίλας θα γίνει σε υπερυψωμένο σημείο του οικοπέδου και θα έχει πρόσοψη σε δρόμο σε μια ήσυχη περιοχή. Τα ανοιχτά πράσινα παράθυρα , οι πλακόστρωτες αυλές ,οι κήποι που θα δημιουργηθούν περιμετρικά, οι ξύλινες πέργκολες, η ξεχωριστή πισίνα στην άκρη του οικοπέδου, όλα συντελούν στην εναρμόνιση της κατοικίας με το περιβάλλον ώστε και ο ίδιος ο κάτοικος να αισθάνεται μέρος της φύσης. Εσωτερικά ο σχεδιασμός έχει γίνει με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με άνετους χώρους σε μοντέρνες γραμμές. Ο χώρος της υποδοχής αποτελείτε από τον χώρο του καθιστικού και της τραπεζαρίας με μεγάλα ανοίγματα ώστε να μεταφέρει την φύση και εσωτερικά του σπιτιού και να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας του κατοίκου . Στο πίσω μέρος αυτού του χώρου, αλλά σε περίοπτη θέση βρίσκεται και η κουζίνα ανοιχτή στον χώρο με όλες τις ανέσεις του σύγχρονου νοικοκυριού. Στον ίδιο όροφο υπάρχει και ένα υπνοδωμάτιο με το δικό του μπάνιο, όπου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας. Ανεβαίνοντας στον όροφο υπάρχουν τα δυο υπνοδωμάτια της οικογένειας, και τα δύο με το δικό τους μπάνιο, ενώ το ένα εκ των δυο θα διαθέτει το δικό του χώρο για βεστιάριο- ντουλάπα. Επίσης, και τα δυο υπνοδωμάτια θα διαθέτουν την δική τους βεράντα για να μπορείτε να απολαμβάνεται τις μαγικές νύχτες του νησιού.

Οι Συνεργάτες μας