Project – Stone House

Two storey villa, 135sq.m. project
Villas

Description

Location:
The construction of the villa will be at an elevated point of the plot and will have frontage to a road in a quiet area. The open green windows, the paved courtyards, the gardens that will be created around the perimeter, the wooden pergolas, the separate pool at the edge of the plot, all contribute to the harmonization of the residence with the environment so that the resident himself feels part of nature. Internally the design has been based on the needs of a modern person with comfortable spaces in modern lines. The reception area consists from the living and dining area with large openings to convey the nature and interior of the house and become part of the daily life of the resident. At the back of this space, but in a prominent position is the kitchen open to the room with all the comforts of the modern household. On the same floor there is a bedroom with its own bathroom, where it could be used as a guest house. On the upper floor there are the two bedrooms of the family, both with their own bathroom, while one of them will have its own space for cloakroom-wardrobe. Also, both bedrooms will have their own veranda so you can enjoy the magical nights of the island.

Our Partners